Binnenkort in verkoop: Heren Vijf, Utrecht

23 juni 2021

Heb jij groene vingers en geniet je ervan om buiten bezig te zijn? Of wil je liever alleen flaneren over gezellige kronkelpaadjes langs bebloeiing en een bosje plukbloemen meenemen voor thuis? Dan is het kleinschalige nieuwbouwproject Heren Vijf wat voor jou!

Het plan bestaat uit 5 comfortabele woningen met een eigen voor- en achtertuin én daarnaast wordt aan de achterzijde een afgesloten en gemeenschappelijke buurttuin gecreëerd. Samen met de andere bewoners van Heren Vijf heb je de mogelijkheid om deze unieke buitenruimte naar eigen wens in te richten. Zo kun je hier naar hartenlust tuinieren, kunnen de kinderen op zoek naar beestjes en hutten bouwen, of geniet hier samen met de buren van een gezellige buurtborrel.  

Maak je interesse kenbaar
Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan via de projectwebsite alvast je interesse kenbaar via de voorinschrijving. Hier kun je alvast jouw favoriete bouwnummer aangeven. Naar verwachting gaat de verkoop van Heren Vijf in het derde kwartaal van 2021 van start. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoopdatum en de definitieve prijzen? Schrijf je dan hieronder of via de projectwebsite in als belangstellende voor dit nieuwbouwproject.