Maak alvast je interesse kenbaar voor Heren Vijf (Utrecht)

18 juni 2021

Aan de Daelwijcklaan in Zuilen wordt binnenkort gestart met het mooie, kleinschalige project Heren Vijf. Hier komen vijf woningen die spic en span en volgens de nieuwe BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) worden gebouwd. Maak nu alvast je interesse kenbaar!

Elk van de woningen biedt ongeveer 108 m² woonoppervlak verdeeld over drie woonlagen. De woonkamer is naar de tuin gericht en heeft een open keuken. Om die laatste in te richten is in de koopsom een keukencheque inbegrepen. Jij kiest zelf de stijl, kleur en gewenste inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en een badkamer die bij de oplevering al compleet is ingericht met een douchegelegenheid, toilet en wastafel. Op de zolderverdieping is een grote open ruimte van 25 m². Hier bevinden zich de diverse technische voorzieningen, een opstelplek voor de wasmachine en droger en ruimte om een vierde slaapkamer, of een werk- of hobbyruimte te creëren. Aan de achterzijde van de woning ligt de tuin met achterom. Deze ligt op het zuidoosten en heeft een berging. De twee hoekwoningen hebben nog extra ramen in de zijgevel en een grotere tuin.

De locatie
De wijk Zuilen heeft een centrale ligging. Vanaf hier zijn de uitvalswegen goed bereikbaar en qua openbaar vervoer kun je kiezen uit de trein vanaf station Zuilen en verschillende buslijnen. In een kwartiertje fiets je naar de gezellige Utrechtse binnenstad. Verder zijn er allerlei voorzieningen in de buurt; winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, sportvelden, restaurants en een theater met buurthuis.

Maak je interesse kenbaar
Spreekt wonen in Heren Vijf jou aan en wil je graag meer weten? Lees dan meer over dit project op de projectwebsite. Hier kun je je tevens inschrijven als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van dit project. Ook kun je hier alvast je interesse kenbaar maken per bouwnummer.