Maak je interesse kenbaar voor het kleinschalige project Heren Vijf

29 juni 2021

Wil jij in een nieuwbouwwoning wonen, maar liever niet in een Vinex wijk? En niet met je regenlaarzen de wijk door omdat deze onlangs opgeleverd is en er nog volop bouwverkeer aanwezig is? Dan is een woning in het kleinschalige project Heren Vijf iets voor jou!

Wonen in Heren Vijf in Utrecht is thuiskomen in een 'bestaande' en groene wijk met het Julianapark op korte afstand en diverse winkels, scholen en eetgelegenheden in de buurt. Tevens worden de woningen spic-en-span en geheel volgens de nieuwe BENG-eisen gebouwd.

Met de nieuwe BENG-eisen is in Nederland een volgende stap gezet om het energieverbruik van woningen te beperken. Zo ook bij de woningen van Heren Vijf. Deze worden zeer energie neutraal gebouwd. Dit wordt bereikt door heel goed te isoleren en een warmtepomp en zonnepanelen toe te passen. Verder hebben alle woningen een woonoppervlakte van circa 108 m² verdeeld over 3 woonlagen, met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder.

Bijkomend voordeel: de prognose is dat de woningen circa een half jaar na de start van de bouw opgeleverd worden. Hierdoor heb je maar voor een relatief korte tijd dubbele woonlasten.

Maak je interesse kenbaar
Passen de woningen van Heren Vijf bij jouw woonwensen? Maak dan via de projectwebsite alvast je interesse kenbaar via de voorinschrijving en geef alvast aan wat jouw favoriete bouwnummer is. Naar verwachting gaat de verkoop van Heren Vijf in het derde kwartaal van 2021 van start. Wil je de start verkoop niet missen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder of via de projectwebsite in als belangstellende voor dit nieuwbouwproject.