Nog één week om je in te schrijven voor Heren Vijf

30 augustus 2021

Heb jij je al ingeschreven voor één van de vijf nieuwbouwwoningen van Heren Vijf in Utrecht? Je hebt nog een week de tijd. De online inschrijving sluit op maandag 6 september a.s. om 12:00 uur.

Het kleinschalige plan Heren Vijf bestaat uit vijf comfortabele woningen. Elke woning biedt ruimte aan circa 108 m² woonoppervlakte, met een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder (koopsom van € 585.000,- tot € 620.000,- v.o.n.). In de koopsom is een keukencheque inbegrepen. Daarmee kies je zelf de stijl, kleur en gewenste inbouwapparatuur voor jouw keuken. Bijkomend voordeel van dit nieuwbouwproject is dat je hier snel kunt wonen. De prognose is dat de bouw van de woningen circa een half jaar in beslag zal nemen. Hierdoor heb je maar voor een relatief korte tijd dubbele woonlasten.

Schrijf je nu in!
Zie jij jezelf al wonen in Heren Vijf? Schrijf je dan nu in! Dit kan nog tot en met maandag 6 september a.s. 12:00 uur. De inschrijving verloopt online via de projectwebsite. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de makelaar.