Verkoop van Heren Vijf is gestart

18 augustus 2021

De verkoop van het nieuwbouwproject Heren Vijf is gestart! Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete bouwnummers van dit project in Zuilen (Utrecht). Inschrijven kan online via de projectwebsite tot en met maandag 6 september a.s. 12:00 uur.

Heren Vijf bestaat uit, zoals de naam al zegt, vijf woningen (koopsom van € 585.000,- tot € 620.000,- v.o.n.). Elke woning biedt ongeveer 108 m² aan woonoppervlak verdeeld over drie woonlagen. De huizen worden geheel volgens de nieuwe BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) gebouwd. Dit wordt bereikt door goed te isoleren, een warmtepomp en zonnepanelen toe te voegen.

Naar eigen wens inrichten
De woningen van Heren Vijf zijn naar eigen smaak in te richten. Er is een open keuken waarvoor er in de koopsom een keukencheque inbegrepen is. Zo kun je zelf de stijl, kleur en gewenste inbouwapparatuur kiezen. Op deze manier krijgt iedere koper de kans om de nieuwbouwwoning helemaal eigen te maken.

De omgeving
De vijf woningen van Heren Vijf zijn gelegen in Zuilen, een gezellige wijk in Utrecht. Je hebt een breed scala van winkels, horeca en sportgelegenheden om de hoek. Met minder dan een kwartier fietsen sta je in de oude binnenstad van Utrecht. Geen zin om te fietsen? Pak dan de bus of de trein en je bent even snel in de stad. Daarnaast zijn er meerdere uitvalswegen gemakkelijk te bereiken met de auto.

Interesse?
Wil jij graag een woning in Heren Vijf bemachtigen? Schrijf je dan voor maandag 6 september a.s. 12.00 uur in voor jouw favoriete woning. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.